مشاوره حقوقی رایگان - تعداد جای پارک خودرو در آپارتمان

سلام
یک آپارتمان پنج واحدی که سه طبقه بزرگ و 300 متری هستند و یک طبقه دو واحدی و 150 متری. سال ساخت 1383 و در سند ها تعداد پارکینگ و مکانیک آن معلوم نشده.
مالک یکی از واحدهای کوچک دو خودرو در پارکینگ قرار می دهد و در کل 8 جای پارک وجود دارد. با این توضیح یکی از واحدهای بزرگ نمی تواند ماشین دومش را پارک کند و موجب تنش شده است. برای گرفتن حق پارک چه باید کرد ؟
توضیح: شکایت کیفری مبنی بر تصرف و مزاحمت و ممانعت از حق انجام شده راه به جایی نبرده اند. ظاهرا شوراها نیز نظر به قانون جنگل و هر که اول آمد حق با اوست دارند. لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

محمود  غفاري

محمود غفاري :

می تونید از طریق شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل برای تعیین پارکنیگ ها انجام داده و بعد از اعلام نظر کارشناس دادخواست مطالبه پارکنیگ بطرفیت اعضای مجتمع به دادگاه ارائه دهید