مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال سند

سلام برادر بنده از شیش دنگ منزل که سه دنگ به نام مادر و سه دنگ به نام پدر بوده در زمان مریضی ایشان از ایشان (مادرم) وکالت فروش گرفته و قبلش پدرم هم فوت کرده بوده رفته پنج دنگ را به نام خود زده و من مبایعت نامه در سال 95 از مادرم دارم اما دادگاه گفت همه چی شما درسته اما چون ثمن را نقد دادید و نمیتوانید ثابت کنید که ثمن را دادید رد میشه و سند ایشون مورد قبوله ،ایشون سال 99 سند رو اورده که مال من هست چگونه با وکالت فروش به نام زده و چگونه ثمن را پرداخت کرده ایا با مطرح این مساعل متنی مبنی بر دادخواست بدوی که سند ایشان را باطل کنند هست و باید چه کنم لطفا راهنماییم کنیم واقعا ممنونتونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید یا مشاوره حضوری ، کار شما یکی دو ساعت وقت نیاز دارد