مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال سند

با سلام
دادخواستی با موضوع اثبات مالکیت و ابطال سند تقدیم دادگاه کردیم و قضیه از این قرار بوده که شریک ملک مشاعی ما اقدام به اخذ سند برای کل ملک کرده.
دادگاه از ما پلاک ثبتی ملک مذکور و شماره سندی که شریک ما آخر کرده رو می‌خواد.
از اونجایی که ما دسترسی نداریم تا موارد خواسته شده رو به دادگاه ارایه بدیم درخواست استعلام دادیم که مثمر ثمر نبود و موافقت نمیکنن
الان من میخوام بدونم با توجه به عدم دسترسی به پلاک ثبتی و شماره سندی که شریک ما اخذ کرده به چه صورت باید اقدام به دادخواست ابطال سند بدیم تا دادخواستمون رد نشه؟
ممنون از شما محترمان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید از طریق همسایگان ملک و بدست آورد پلاک ثبتی ملک مشاور به هدف خود برسید از اداره آب و شهرداری هم قابل اخذ هست