مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در شرکت

سلام .بنده بعد از 7 سال در یک شرکتی که درصد کمی سهم دارم و بعنوان شرکاء آن شرکت محسوب میشوم تقاضای نمودم ام که میخواهم از طریق شرکت فعالیت بکنم ولی نفر بعدی که اعظم سهم شرکت و حق امضا در اختیار ایشان میباشد ،مانع فعالیت موضوع شده چگونه میتوانم از این موضوع دفاع بکنم یا مانع فعالیت شرکت بشوم . تا ایشان حاضر به حضور فعالیت بنده در شرکت گردد.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تصمیم گیری در شرکت با شخص یا اشخاصی است که بیشترین سهم را دارد که می تواند مدیر عامل را انتخاب کند و استخدام کارکنان با مدیرعامل است.