مشاوره حقوقی رایگان - محجور

سلام شوهرم چندین سال پیش زمینی را به نام برادر محجورش کرد و از او وکالت گرفت ولی چند سال بعد قیم او شده شخصی روی زمین شکایت دارد که من از زمین ارث می برم ولی شوهرم نمی دانسته که نمی توانسته محجور او را وکیل کند ساختمانی در زمین بنا شده و ما نزدیک به پانزده ساله دادگاه میرویم هرچند تمام دادگاه ها و محکوم شده و رای به نفع محجور بوده ولی خانم دست بردار نیست و دوباره شکایت کرده قیم و اونموقع چرا وکالت داشته ایا الان شوهرم محکوم است در ضمن زمین مجهول بوده ولی طبق وصیت نامه قدیم از شوهر خال محجور بوده و شخص شاکی هیچ مالکیتی نداره مدرک هم نداره طبق استشهاد محای از بعضی وراث و شوهر خاله به برادر محجور شوهرم که بسیار ناتوان بوده واگذار شده و شوهرم نیز بعنوان برادر همراهش بوده

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا پاسخ بدید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالت از شخص محجور قانونا باطل است و فاقد اثر حقوقی همین. شوهر شما نمی دانسته و بر اون وکالت اثری مترتب نیست.و در دعوا هم آنطور که شما فرمودید طرف مقابل به جایی نخواهد رسید چون سند قوی ندارد صرفا ادعا دارد ولی ادله اثباتی ندارد.