مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام بنده یک خانه به شخصی فروختم به یک میلیارد و صد میلیون تومان و مبلغ 320میلیون نقد دریافت کردم و بعد دو ماه طبق قولنامه جدا یک زمین ازش خریدم به 600میلیون تومان و توی قولنامه خانه 600میلیون رسید زدم ایشان طبق قرارداد معامله ما فسخ شد به خاطر این که نتونست ثمن معامله رو پرداخت کنه ایا معامله زمین هم میتونه فسخ کنه من بهش گفتم پولت بهت میدم
سوال 1-- ایا میتونه بگه من زمین با خانه معاوضه کردم ؟
سوال 2_دوم ایا من میتونم 920میلیون تومان که تو قولنامه خانه رسید خورده به حساب دادگاه بریزم و معامله زمین من پا برجا باشه ؟
خواهشمندم کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد مورد مطالعه قرار گیرد اصولاً هر قرارداد راه خود را طی می‌نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

اگر دو مبایعه‌نامه جداگانه تنطیم شده باشد خیر معاوضه نیست

امکان فسخ قرارداد ، بستگی به مفاد و شروط قرارداد خواهد داشت