مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت زیر از چه نوعیه و در صورت ضرر و از بین رفتن بخشی از اصل سرمایه طرف اول چه تعهدی دارد.

این قرارداد در دو نسخه واحد امضا شده و تنها سند تبادل شده بین دو طرف می باشد.

باسمه تعالی

قرارداد مشارکت خرید خودرو

این قرارداد در تاریخ 1401/6/8 (تاریخ شروع قرارداد) مابین ....... با کد ملی ...... به نشانی ....... (طرف اول) و ...... با کد ملی ...... به نشانی ...... (طرف دوم) منعقد می گردد. طرف دوم با آگاهی و رضایت کامل نقداً مبلغ دویست میلیون تومان بابت سرمایه گذاری و مشارکت در خرید خودرو به طرف اول پرداخت نمود. طرف اول متعهد شد بعد از 6 ماه از شروع قرارداد و پس از فروش خودرو مشارکتی، مبلغ اصل سرمایه به همراه سود متعلقه را به طرف دوم پرداخت نماید.

نام و نام خانوادگی و امضا طرف اول / طرف دوم / شاهد اول / شاهد دوم