مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پروانه کسب با توجه به اینکه کارمند رسمی هستم

با سلام و عرض ادب
بنده کارمند رسمی دولت هستم،
به تازگی تصمیم گرفته ام که شغل دومی در حوزه اصناف داشته باشم و تصمیم گرفتم جواز آن را نیز اخذ کنم.
آیا درخواست جواز صنفی، ارتباطی به کارمند رسمی بودن بنده دارد یا مرجع صادر کننده جواز صنفی میتواند آن را تایید و صادر کند؟

پاسخ ها :

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام
خیر طبق قانون کارمند دولت تنها در داشتن دو شغل دولتی و شرکت های خصوصی دارای محدودیت هایی میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما قادر به اخذ جواز کسب هستید و هیچ مانع قانونی وجود ندارد.