مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در صورت نداشتن مشخصات طرف مقابل

چطور میتوانم از فردی که فقط فامیلیش را میدانم و ادرس و شماره پدرش را دارم چطور است ایا خدمات قضایی مراحلی برای اظهار اسم ان شخص دارد؟ ایا میتوان درخواست اطلاع از هویت فرد نمود و سپس اقدام قانونی و حقوقی انجام داد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر.بایدنام و نام خانوادگی را حداقل داشته باشید میتوانید از طریق پدر دسترسی پیدا کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ثبت شکوائیه، حداقل لازم است که نام و نام خانوادگی مشتکی‌عنه معلوم باشد و صرف یک نام خانوادگی کفایت نخواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سامانه ثنا ثبت نام کرده باشداطلاعات وی قابل دست یابی است