مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه بدون مدرک

با عرض ادب وخسته نباشید به تمام کارکنان ووکلای عزیز من در سال 94 مقداری طلا خریدم که مبلغ 600 تومن نقدا دادم و در فاکتور ذکر شده و لذا الباقی پول را طی 2ماه نقدا دادم ودر قبال خرید به من فاکتور نمیداد چون دوست بودیم ومن به دلایلی طلاها را به خود ایشون فروختم لذا ایشون از عید امسال به من پیامک میداد ومن چند باری ذکر کردم در پیامک که بزار یادم بیاد من خبر میدم ایشون همراه همسرشون به شرکتی که من کار میکنم اومدن و من از ترس اینکه دعوا بشه دست به سرشون کردم ولی ایشون بعد از ابلاغ دفتر قضایی از من شکایت کردند ومبلغی که اون سال 1تومن بوده الان 20میلیون ادعا کرده انددر ضمن من نه فاکتوری امضا نکردم ولذا از پیامک ها پرینت گرفته که در ان من قبول نکردم و بعضی از پیامک ها که تند وتیز بوده پیوست نکرده ومن به خدا قسم پولشون را دادم و29مهر دادگاهمون هست لطفا راهنمایی فرمایید والله توان گرفتن وکیل ندارم که مزاحمتون شدم
خواهشمندم تا اون موقع من رو راهنمایی فرماییددر ضمن من با ایشون متاسفانه دوست بودیم و هر موقع در بعضی کارهاش از من کمک میگرفت و از ان زمان حداقل 50بار با هم بودم چرا کسی که چک میدادم اسکونتش رو سریع حساب میکرد چطور 8سال صبر کرده و الان هم چند سالی هست که مغازه اش رو جمع کرده شرمنده لطفا راهنماییم فرمایید با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اعلام نمایید که تمام مبلغ را پرداخت کرده اید و هیچ بدهی ندارید
و خواهان باید ادعای خود را اثبات نماید