مشاوره حقوقی رایگان - رابطه ای مقعدی و حق حبس و شکایت طلاق ؟

باسلام خدمت وکلای عزیز
بنده در تاریخ مهرماه 1401 عقد کردم و هنوز در خانه ای پدر و مادرمون هستیم و عروسی نکردیم همسرم شکایت نفقه و مهریه کردن در صورتی تو یکسال اخیر برای ایشان کلی کادو لباس کیف کفش و و حتی عیدی برای ایشان گوشت مرغ و برنج و .... خریده ام ک فاکتور ندارم ولی کلی عکس از مراسم عیدی بردنم هست ک گویای تمامی این کادوها هست و حتی چندباری برای ایشان پول کارت به کارت کرده ام. تحت بیمه تکمیلی عالی بنده نیز هستن ...
حالا سوالم اینکه آیا بازهم بنده باید بابت نفقه معوقه هزینه ای بپردازم با وجود تمام این هزینه ها ؟؟
سوال دوم و مهمم اینکه ما چندباری رابطه داشتیم و دخولی از واژن نبوده ک بگم بکارتشون از بین رفته و دوبار رابطه ای دوخولی از ناحیه پشت داشتیم ایشون میخواهند از حق حبسشون استفاده کنند آیا اقرار بنده به اینکه رابطه ای از مقعد داشتیم حق حبس رو از بین میبره ؟
با اقرار من ک رابطه ای از پشت داشتیم حتی اگه بگم با اکراه من بوده و به خواست ایشون بوده میتونن از این مورد استفاده که ی طرفه بعنوان عسر و حرج و رابطه ای نامتعارف طلاق بگیره ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده نفقه می توانید پرینت حساب خود را ارائه دهید و درخواست بدهید از مبلغ نفقه کیر شود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی همه اینها موثر اما عجیب تر از ان رابطه معقدی غیر متعارف و حرام است که ان هم در اغاز زندگی و دوران نامزدی صورت گرفته که این امر در ادامه زندگی میتواند عواقب یو بدتری یا رابطه های غیر متعارف دیگری را به همراه داشته باشد !!!!!!!!!!!!!؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تمام واریزی‌هایی که به حساب همسر خود داشته‌اید را ارائه دهید تا به عنوان نفقه حساب شود و در مورد بخش دوم سؤال نیز به دلیل اینکه همسر شما تمکین کرده‌اند طبق قانون به محض تمکین، حق حبس زوجه از بین می‌رود و ایشان نمی‌توانند به این حق استناد کنند و تفاوتی نمی‌کند که این رابطه از جلو برقرار شده باشد یا از پشت برقرار شده باشد.