مشاوره حقوقی رایگان - طلب مال

سلام وقت بخیر
پدره بنده در بیمارستان در اثر سرطان فوت شدند و عموی بنده از غفلت بنده که تک وارث هم هستم استفاده کرده و کارت و گوشی پدرم و برداشته و ما بعد از مراسم که طلب وسایل را کردیم گفتند فعلا گم شده پیدا کنم میارم و بعد از گردش حساب متوجه شدیم دروغ میگفته و حساب و که حدود 100 میلیون بوده تخلیه کرده
و بعد از صحبت متوجه شدیم بدون اجازه ما هم برای پدرم در محل کارش مراسم هفتم گرفته و مبلغی برای مهمانهای منزلش خرج کرده و این در صورتیه که ما اعلام کرده بودیم ما فقط مراسم خاکسپاری و چهلم داریم و دیگر مراسمی نداریم، آیا من می‌توانم این هزینه را قبول نکنم و طلب کل مبلغ کارت و بکنم و شکایت بکنم