مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ملک

سلام
یک باب سوئیت همکف از یک آپارتمان را که دارای کاربری مسکونی بوده برای استفاده آرایشگاه زنانه اجاره نموده ام
در اجاره نامه هم نوع استفاده آرایشگاه زنانه قید شده است
اکنون شهرداری ورود نموده و موضوع در کمیسیون ماده 100 در دست رسیدگی است
چنانچه مالک قادر یا حاضر به پرداخت جریمه نباشد ، آیا مکان را پلمب خواهند نمود ؟
در اینصورت تکلیف من با مالک چیست و چه ادعایی می توانم علیه مالک داشته باشم .
آیا می توانم ادعای ضرر و زیان تعطیلی شغل داشته باشم
به فرض اینکه موضوع کاربری با اطلاع قبلی من بوده است تکلیف چه خواهد بود ؟
لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که شهرداری سوئیت را پلمپ کند �د اجاره منفسخ می‌گردد و مالک باید مبلغ ودیعه شما را به شما مسترد نماید و هرگونه خساراتی به شما وارد شده است بپردازد