مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاع با پروانه ساخت

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
من و پدرم تو 800متر با هم مشاع هستیم
منتهی 100متر از این زمین رو از این طرف می ده بقیه 300مترشم از آخر زمین یعنی وسط می مونه برا خودش اون 105 متر قسمتیه که برا من خونه ساختن ، شهرداری هم میگه باید حداقل 180متر باشه تا تفکیک کنیم قابل تفکیک نیست الان قطعه پایینی قابل تفکیکه اما بالایی نه پروانه ساخت اون 105مترم به نام من برگردونه پدرم سوال من اینه حالا بعد تفکیک اون 300 متر پایینی بعدش من چجوری می تونم اثبات کنم که اون 100متر ساخته شده مال منه اما شهرداری تفکیک نکرده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست در خصوص زمین جانمایی نمایید و با پدر تقسیم‌نامه داشته باشید با توجه به آن می‌توانید ادعای مالکیت کنید