مشاوره حقوقی رایگان - با سلام دیه انگشت اشاره دست چپ

من در دهم محرم امسال متاسفانه دعوایی کردم و طی این دعوا به گفته شاکی تاندون دست چپ انگشت اشاره قطع شده اما به ظاهر اینطور بیان میکنه میخواستم بدونم دیه تاندون انگشت دست چپ چقدر است
و اینکه آیا به آن دست از کار افتادگی تعلق میگیرد یا خیر ؟
خواهش میکنم هرچه زودتر جوابمو بدید

پاسخ ها :

محمدمهدي  عرفاني

جناب آقای محمدمهدي عرفاني :

سلام،دیه بستگی به نظر پزشکی قانونی داره،چون دعوا کرده اید اگر تاثیری در کارتان بگذارد فقط می توانیدخسارت از کارافتادگی را از طرفتان مطالبه کنید.