مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با بیست سال سابقه بیمه

سلام خانم 53 ساله هستم و 20 سال و سه ماه سابقه پرداخت حق بیمه دارم می خواستم بپرسم 1- شرایط بازنشستگی دارم ؟ 2- آیا سنوات - حق مسکن و خوار و بار هم شامل بازنشستگی میشه ؟ 3- بیمه تکمیلی ایران برای من رد میشه که از حقوقم کم میشه بعد از بازنشستگی وضعیت بیمه تکمیلی به چه صورت میشه ؟ 4- با توجه به شرایطم می تونم باقی مانده سالهایی که از سابقه مونده و یا ماههایی که از سالهای قبل باقی مونده رو به بیمه پرداخت کنم ؟ بهترین زمان بازنشسستگی بهتره آخر سال باشه یا سال بعد؟

پاسخ ها :

بازنشستگی با بیست سال سابقه بیمه سنوات در بازنشستگی بیمه تکمیلی بازنشستگان بازنشستگی پیش از موعد بازنشستگی