مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در محاسبه دیه

سلام من چندین ماه پیش تصادف کردم استخوان درشت نی و نازک نی و پاشنه پای (چپم) در تصادف دچار شکستی و خرد شدگی شد. برگه تایید پزشک قانونی هم در پرونده هست.
دیروز رفتم دادسرا و شورا حل اختلاف برای بستن پرونده ، بهم دادن گفتن امضا کن پرونده بسته میشه ببر بیمه دیه رو بگیر،
بعدا تو خونه متوجه اشتباهشون شدم توی صفحه ای که برام درصد زدن فقط نوشتن شکستی پاشنه پای (راست) 12 درصد... آخه پای راست منکه سالمه پای "چپم" شکسته
بعدشم بقیه شکستگی هام رو ندیده گرفتن
من باید چیکار کنم ؟من امضا کردم دیگه شکایتی ندارم پرونده منو بستن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر پرونده مخدومی شده باشد اقدامی نمی‌توان انجام داد بهتر است حضورا مراجعه نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید درخواست اصلاح رای داشته باشید