مشاوره حقوقی رایگان - سر در گمی

چند روز پیش به حساب کاربری که تو سایت قوه قضاییه داشتم ابلاغیه ای صادر شد که وقتی رفتم و اونو دریافت کردم تا الان سر در گمم برگه ابلاغیه از برگه اجرای احکام بود از دادگاه شهید محلاتی تهران در صورتی که من شهرستانم و هیچ کاری تهران نداشتم و دوم اینکه بدون هیچ دادگاهی مگه میشه حکم صادر بشه بعدشم هیچ توضیحی در مورد اینکه این حکم برای چیه داده نشده فقط گفته برای پاره ای از توضیحات

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
با توجه به توضیحاتی که ارائه فرمودید ممکن است قبلا در دادگاهی در تهران کفیل کسی شده باشید و خاطرتان نبوده و درحال برای وی حکم صادر شده و برای این ابلاغ برای شما ارسال شده است.