مشاوره حقوقی رایگان - زمین بنیاد مستضعفان

درود و وقت بخیر 25 سال پیش از طرف بنیاد مستضعفان زمینی بایر به صورت اجاره برای آماده سازی و کشت برنج به پدر بنده داده شد بعد چندسال به دلیل عدم پرداخت اجاره توسط دادگاه از پدرم گرفتند و بعدها پدرم درخواست خرید دادن در سال 96 قیمت زمین با توجه به رٱفت اسلامی و پدر شهید بودن پدرم متری 100هزارتومان محاسبه اما چون شرایط مالی پدرم خوب نبود نتوانستند برای خرید اقدام کنند(800 میلیون تومان) حالا پدر بنده از کار افتاده و در بستر هستند و در وضعیت مالی ایشان تغییری حاصل نشده اما بنده چون قیم پدرم هستم قصد دارم برای خرید زمین به قیمت سال 96 اقدام کنم ( برای خرید به این امید که بتوانم شریک مالی پیدا کنم) با این شرایط آیا امکان اینکه با قیمت مصوب سال 96 بنیاد موافقت کند وجود دارد؟ باید چگونه و از کجا شروع کنم. ( بنیاد اموال و املاک شهرستان همکاری نمی کند) آشنایی که پدرم را در آن دوره همراهی می کردند گفتند که همان سال در جواب درخواست های پدرم از دفتر مقام رهبری نامه ای زده شد و در پرونده پدرم قرار دارد چگونه می توانم به محتوای نامه دسترسی پیدا کنم؟
آیا بدون داشتن وکیل خودم می توانم اقدام کنم؟
سپاسگزارم از وکلای محترم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما درخواست بدهید و پیگیری نمایید
و باید بنیاد موافقت نماید