مشاوره حقوقی رایگان - تخریب انباری در ساختمان

با سلام ..بنده به همراه 2نفر دیگر دارای یک ملک مشاع 138متری هستیم..که بنده 3هم و آن دونفر دیگر هر کدام 7سهم و 1سهم دارن که جمعا میشه 11سهم مشاء..پدر بنده سال1370 با هزینه شخصی خودش یک انباری آهنی پیچ مهره ای بی در و پیکر غیر قانونی روی پشت بام ملک ساخت ...که اصلا داخل نقشه و سند ملک نیست و به صورت غیر قانونی ساخته شده.بود و همسایه کناری همیشه از این قضیه شاکی بود.سال 1401/12 بنده بعد فوت پدرم این انباری را جمع کردم از روی ملک‌‌‌‌...الان یکی از این بنده گانی که دارای 7سهم تو این ملک است رفته و ازبنده شکایت تخریب و فروش مال غیر کرده ..میخاستم راهنمایی کنید بنده را ...من اولا یه انباری آهنی که غیر قانونی بوده را جمع کردم دوما متعلق به خود بنده که وارث پدرم هستم بوده و نکته این که بنده به همراه خانواده ام از سال 1359سابقه سبق تصرف در این ملک را داریم...باتشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به عنوان وارث حق اقدامات لازم را داشته‌اید اما در این خصوص باید مشخص شود اصولا وقتی بنایی ساخته می‌شود تخریب آن نیز می‌بایست با رضایت مالکی باشد چرا که در قسمت‌های مشاع این اقدام صورت گرفته