مشاوره حقوقی رایگان - ایا از شخصی که چهارساله کات کردم میتونم شکایت کنم

سلام من حدود 4 ساله که بایه پسری ک حدود دوسال دوست بودم تموم کردم و ایشون بدترین اسیب های روحی روانی بمن زده و اخر کارم باقرص و خودکشی تموم شد رابطه . این اقا از اول وعده وعید ازدواج میداد و من رو خونه خواهر مادر ، مادربزرگ ، مراسم فوت پدرش ، و اخلاقش طوری بود ک تعادل نداشت یک روز عصبی یک روز خوب ، من که باورش کرده بودم و حتی ب خونوادم گفته بودم چندبار خیانتش رو فهمبدم و بمن گفت که من اونارو میخوام چیکار و دروغه و من تورو برا ازدواج میخوام و متاسفانه بااین حرفا گولم میزد و ازمن سو استفاده جنسی میکرد . بعد از من جلوی چشمم بایکی دیگه ازدواج کرد و عکساشو میذاشت پروفایل یعنی درست سه ماه با اون دوست بود و ازدواج کرد و من نابود شدم . الان من چهارساله ک اصلا نتونستم ب یکی حس عاطفی پیدا کنم و کلا بی اعتمادم و بدبین ب پسرا . و اصلا حتی پسر خوب هم بیاد دیگه من نمیتونم بمونم چون بشدت اعصابم ضعیف شده و نمیتونم بایکی باشم چت کنم نمیدونم بیرون برم و از نظرم اینچیزا مسخره بنظر میاد . حتی افسرده شدم و سرکارهم نمیرم . و همش خونه ام . خیلی حس تنهایی دارم . اما اصلا پشیمون نیستم از تموم شدن رابطه و بنفع من شد چون اون یه ادم عیاشی بود . اما من اصلا وضع زندگیم فرق کرده . ببخشید شدم یه دختری ک میرم دورهمی ، م..ش...ر...و...ب ، و ... باپسرا . و حال خودم ازاین وضعیت زندگیم داره بهم میخوره . خواستم ببینم از نظر قانونی بخاطر سواستفاده جنسی (من مطلقه ام و باکره نبودم) و بازی با احساسات من و وعده وعید ازدواج و بازی باغرور خونواده من و ضربه های روحی روانی ، خودکشی ، افسردگی و همه اینا میتونم ازاین اقا شکایت کنم یا نه .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود و راهنمایی شوید