مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل..تحریر ترکه...دادخواست و شکایت دوباره

سلام من یک سالو نیمه وکیل گرفتم بابت ارث پدری که برادران من بعد فوت پدرم یک برگه کاغذ اوردن که پدرم در قید حیاط نصف اموال و به نامه برادرانم زده و 3 تا شاهد دارن  یکیشون فوت شده یه شاهد دیگه میگه من شهادت نمیدم و نمیام دادگه فقط یک شاهد میمونه اونم میگه شهادت میدم ولی قسم نمیخورم اما وکیل من بدونه اینکه شاهدو ببره به دادگاه مدرکی به صحت نبودن این پرونده تحویل دادگاه بده پرونده رو به نفع برادرانم تمام کرد پرونده و فرستادم به دادگاه تجدید نظر به دلیل کافی نبودن دلایل وکیل بازم به نفع برادرانم رای صادر کردن ..حالا نصف اموال باقی مانده من کارشناس گرفتم باغ و بهره سیب امسال و مغازه و چندتا ماشینی که بدونه اجازه ما فروختن کارشناسی کرده با مدرکی که از جهاد کشاورزی گرفته که این باغ به نام پدر بنده است وهمین طور ماشینها.. تحویل وکیل ما داده دوباره وکیل ما با این که کارشناس تایید کرده میگه باید مدارکی که دست داداشامه بیارید که من ثابت کنم این املاک ماله پدره بنده است این یک ... وکیل بنده برای پول نقدی پدرم که دست یک خدا نشناسه و بهره سیب پارسال میگه من نمیتونم مدرکی تهیه کنم خواستم وکیل عزل کنم ولی بدونه این که من خبردار بشم قراردای که خودش تنظیم کرده با چند تا رمز ازمون تایید گرفته ..؟ سوال من میتونم با این مدارک دادخواست تحریر ترکه بدم انحصار وراستم کردم با نصف اموال که کارشناسی شده.؟..سوال دوم ایا میتونم دوباره دادخواست بدم اون سه دانگ باغ و که به نفع برادرانم تموم شد دباره به جریان بندازم .؟.سوال سوم چه جوری از وکیل شکایت کنم یک سالو نیم تو دادگاهیم هیچ کاری برامون نکرد هر کاری هم میکنه به نفع برادرانمه و با چند تا رمز قرارداد وکالتو به نفع خودش از ما گرفت .. ما دوتا خواهر عاجزانه از شما کمک میخواهیم

پاسخ ها :

تحریر ترکه ارث