مشاوره حقوقی رایگان - ابتلا به آلزایمر

اگر فردی ادعا کند به الزایمر مبتلاست آیا راهی برای تشخیص این حالت بیمار وجوددارد که قابل استناد قضایی باشد ودیگر اینکه آیا ابتلا به الزایمر نوعی حجر محسوب میشودیا خیر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتلا به آلزایمر حجر محسوب می‌شود و باید برای ایشان نصب قیم شود از طریق اداره سرپرستی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آلزایمر در زمره محجوریت قرار می‌گیرد. به همین سبب برای ایشان بایستی از طریق اداره سرپرستی، نصب قیم صورت گیرد. از سوی دیگر برای تشخیص این امر که فرد آلزایمر دارد یا آلزایمر ندارد را پزشکی قانونی تشخیص خواهد داد.