مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عودت وجه خرید دوره مجازی

سلام وقت بخیر
من اسفند 1402 از خانه نانو چند دوره شامل دوره متوسطه و پیشرفته نانو، پوست سالم و... خریدم تعداد دوره‌های بنده 6 دوره و هیچ کدام از این دوره‌هایی که می‌گم موفق به دیدن چند دقیقه هم نشدم. چهار پنج ماه هست که سایتشون از دسترس خارج شده و چند هفته پیگیری کردم سایت درست بشه تا بتونم ببینم هی امروز فردا کردن. تا دو هفته پیش حدوداً گفتم یا سایت رو اصلاح کنید یا مبلغ داده شده من رو عودت بدید که گفتن باشه شماره کارت بدید فردا بریزیم نریختن به حسابدار پیام دادم گفتن نمی‌دونستم چه قدره فهمید دوباره گفت چهارشنبه واریز می‌کنم پیامشون هم هست که چند بار وعده واریز دادن اما مبلغ رو واریز نکردند و تماس مدیر عاملش گرفت که هک شدیم و شما چون ما هک شدیم باید صبر کنید و... یک سری بهونه الکی برای عدم واریز آورد.
1.از کجا باید درخواستم رو پیگیری کنم برای شکایت.
2.چه مدارکی برای اثبات حرفم لازم دارم.
3.چه زمانی طول می‌کشه و آیا به لحاظ قانونی من امکان شکایت دارم
خیلی ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه بدهید و با استناد به صورتحساب واریزی ادعای خود را ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد اقدام نمایید