مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت سنوات و عیدی به مدرسین حق التدریس دانشگاه آزاد

دانشگاه آزاد با این ترفند که اساتید حق التدریس تبدیل به استاد هیات علمی وابسته می کند اساتید حق التدریس را بیکار و تبدیل وضعیت نکرد الان می خواهیم شکایت کنیم آیا به ما سنوات و عیدی این سال‌ها که کار کردیم تعلق می گیرد؟ و باید به اداره کار شکایت کنیم یا مستقیم از دانشگاه درخواست عیدی و سنوات این سالهایی را بکنیم که در آن واحدهای آموزشی تدریس داشتیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید