مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پرداخت وجه با استناد به فیش واریزی

برادر بنده چک به مبلغ 200 میلیون تومان از بنده دارند که من پارسال مبلغ 180 میلیون تومان رو طی سه فیش بانکی به حساب شخص ایشان واریز کردم و گفتم که چک رو بدهند و 20 تومان الباقی رو هم پرداخت کنم.ولی ایشان امسال چک رو برگشت زدن و مطالبه 200 میلیون کردند.آیا با این فیش های بانکی میتونم ثابت کنم که بخش زیادی از پول چک رو براشون واریز کردم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

بله
به جرم استفاده از سند خالی از وجه شکایت کنید ایشان به اندازه 20 میلیون باید درخواست اجراییه کند