مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروشنده خودرو

سلام دو روز پیش ماشینی خریدم که با فریب و کلاهبرداری فروشنده که وکالت به نام کس دیگهای بود و قولنامه به نام کس دیگه بود تونستن فریبم بدن همه چی تو قولنامه به نفع خودشون نوشتن ماشین بردم پیش تعمیرکار شاسی پوسته سقف در همه تعویض بود خلاصه با کلی ناراحتی فشار عصبی ماشین گذاشتم دیوار توش قید کردم شاسی تعویض ،یکی اومد همه چیو چک کرد بنظرم اینم دلال میومد خلاصه قولنامه تک برگ نوشتن از بی تجربگی بنده تو قولنامه قید کردن به شرط تعویض پلاک رفتن بعد من دیدم چیزی دستم نیست دوباره زنگ زدم رفتم پیشش گفتم برگه دوم بهم بده گفت تک برگی باید بریم بنگاه 1 و 500 میگیرن قبول کردم دوباره قولنامه نوشتن ایندفعه هم از باز علاوه بر بند قبلی بنگاه دار بند دیگه ای اضافه کرد سقف و ستون سالم اومدم خونه دیدم از عدم آگهی من نسبت به موارد حقوقی سو استفاده کردن امروز هم قرار وکالت فروش بدم چون کارت ملیم و بیمه و معاینه فنی هم دستشونه بنظرم وسط یک باند حرفه ای کلاهبردار گیر افتادم بنظرتون چکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است معامله را فسخ کنید ، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید