مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام. من بابت چک وصول نشده و برگشت نزدن از کسی سفته گرفتم که روش هم نوشته بابت 5 فقره چک و چک ها وصول نشد و من مجبور شدم برگشت بزنم، الان من سفته ها رو میخوام اجرا بزارم ولی روش نوشته بابت ضمانت و امانت، من باید دقیقا چکار کنم؟؟ برای شروع

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نوشتن عبارت ضمانت درروی سفته مانع از وصول سفته است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما فعلاً وجه چکها را مطالبه کنید بعد از اینکه وجه چک ها وصول شد می توانید دادخواست بدهید و وجه سفته ها را مطالبه کنید.