مشاوره حقوقی رایگان - جریمه های ماشین فروخته شده

باسلام ماشین را 10 روز پیش فروختم و وکالت 30 روزه برای فک پلاک دادم تو این 10 روز چند پیامک جریمه آمده اگه در زمان فک پلاک جریمه ها ننشسته باشه و خریدار تسویه جریمه بگیره و جریمه ها باقی بماند آیا جریمه ها روی پلاک می ماند و آیا با توجه به کد ملی به پلاک دیگر که بنام بنده است منتقل می شود یا خیر

پاسخ ها :

حیدر محمدی

جناب آقای حیدر محمدی :

با سلام
در فرض سوال، جریمه ها بر روی پلاک باقی می ماند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جریمه‌ها بله روی پلاک می‌ماند و شما می‌بایست بعدا آن را مطالبه نمایید