مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه ملکی

سلام خسته نباشید
ملکی را در سال 61بصورت قولنامه در بنگاه املاکی خریداری شده سپس دوباره ان ملک را بصورت قولنامه فروخته اند از ان تاریخ حدودا 35 سال میگذرد الان نفر دوم میخواهد سند بگیرد در صورتی که فروشند اولی نیست نه ورثه هایش را نمیشناسد میخواهد صلح نامه ملکی بگیر تا سند بگیر لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک پلاک ثبتی داشته باشد آخرین خریدار می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد به طرفیت تمام ایادی.
اگر نداشته باشد به عنوان متصرف می تواند از اداره ثبت درخواست سند بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند دارید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه قبلی ها دهید در غیر این صورت برای درخواست سند مالکیت ثبت نام سند انجام دهید و از اداره ثبت درخواست خود را پیگیری کنید