مشاوره حقوقی رایگان - اعاده خدمت

باسلام.نظامی میباشم.2سال پیش بدلیل جرم رشوه مبلغ 3میلیون تومان دردادگاه نظامی محکوم شدم.وبه پرداخت ردمال وجریمه وحبس وتنزیل ازدرجه محکوم شدم.امادرکمیسیون ناجاحکم به بازخریدی دادن والان دردیوان عدالت اداری ازناجاشاکی هستم که اولاچرادر2مرجع بابت یک جرم محکویت دارم دوماچراناجاحکم دادگاه رواجرانکرد.والان درخواست برگشت به سرکارودارم.اگرکسی میتونه ازهرطریقی کمک کنه که برگردم سرکارنقدباهاش حساب میکنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال هر مأمور شاغل دولتی و یا مأمور نهاد و مؤسسه عمومی که به جرم دریافت رشوه محکومیت قطعی پیدا نماید ، صرفنظر از امکان صدور حکم مجازاتهای تکمیلی و تبعی توسط دادگاه رسیدگی کننده به شکایت و محرومیت اجتماعی متهم ، ادامه کار وی در ادارات مذکور از لحاظ عرفی به صلاح و مصلحت مراجعین و ارباب رجوع نیست .

پرسشگر :

ازنظرشمامثل توبه گرگ میمونه که خداتوبه شوپذیرفته ولی مردم شکنجه ش میکنن ومیگن توبه گرگه مرگه.قرارنیس که دوباره رشوه بگیرم.ایانباید1فرصت بهم بدن تااشتباهموجبران کنم.اگه جای خدابودن چکارمیکردن.بانان کسی بازی نکنین

پرسشگر :

ببخشیدتوضیح نمیخوام.20‌میلیون میدم که کسی کارموتضمینی انجام بده.اگه هس بسم ا...

یک وکیل

قوانین و مقررات مرتبط با بزه انتسابی ، اجازه بازگشت شما به شغل سابق را نمی دهند . پیشنهاد پرداخت اجرت قابل توجه برای قبول پرونده وکالت منتهی شده به بن بست ، عبث و بیهوده خواهد بود . از افرادی که در مشاغل خاص حاکمیتی مشغول به کار هستند و به نوعی احقاق کننده حق مردم و امانتدار مردم محسوب می شوند توقع بیشتری نسبت به مردم عادی انتظار است و به همین خاطر قانونگذار سخت گیری های بیشتری نسبت به این گونه افراد در نظر گرفته است .

پرسشگر :

باسلام.همه نظرات درسته.ولی برا3میلیون عدالته که این همه تنبیه بشم دردادگاه به عنوان معاونت درجرم محکوم شدم متهم ردیف اول نبودم.ایاانصافه باکسی (متهم ردیف اول)که درهمین پرونده 20میلیون رشوه گرفته مثل هم محکوم بشیم ایانباید1درصدبرام تخفیف قائل بشن.اقای ب.ز اول حکم اعدام خوردباچندتاماده وتبصره تخفیف خورد

پرسشگر :

شایدازطریق قانونی راه نداشته باشه.ولی جوردیگه ای میشه من راهشوبلدنیستم

یک وکیل

پاسخ سوال سوم و آخر " همکاران در این درگاه به متقاضیان مشاوره حقوقی الکترونیکی کوتاه و کلی مبتنی بر قوانین و مقررات موضوعه کشور ارائه می دهند و نه مشاوره حقوقی جهت آموزش فرار و دور زدن قانون !!! روشهائی که مدنظر شماست و بدان آشنائی دارید ما بلد نیستیم .