مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کارت ایثارگری

باسلام .بنده در سال72_70سرباز ارتش بودم و در قصرشیرین خدمت میکردم.که منطقه جنگ زده و مورد تهاجم گروهک ها قرار میگرفت.حالا به یگان مراجعه کردم،از دادن کارت ایثار امتناع میکنند.لطفا راهنماییم کنید
ممنونتم

پاسخ ها :

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
نحوه ثبت نام و دریافت کارت های ایثارگری ارتش نیز مانند سپاه به دو روش حضوری و غیر حضوری انجام می شود. افرادی که دارای 3 ماه به بالا سابقه خدمت در جبهه می باشند، می توانند با مراجعه حضوری به یگان خدمتی خود درخواست خود را برای دریافت کارت ایثارگری ثبت کنند. برای دریافت کارت ایثارگری به صورت حضوری، می توان با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، برای دریافت کارت های ایثارگری از طریق یگان خدمتی خود اقدام کرد.
اما روش غیر حضوری دیگری نیز برای ثبت نام و دریافت کارت های ایثارگری ارتش وجود دارد. شما می توانید برای دریافت این کارت به سامانه تکمیل اطلاعات آجا به نشانی اینترنتی aja.ir مراجعه کنید و با تکمیل اطلاعات مربوط به دریافت این کارت، درخواست خود را برای دریافت کارت ایثارگری ثبت کنید. برای ورود مستقیم به سایت ثبت نام کارت ایثارگری ارتش بر روی لینک https://www.aja.ir/portal/home/?1710512/تکمیل-اطلاعات-ایثارگران کلیک کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران این موضوع را پیگیری بفرمائید‌.