مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر پسر مجردی با زن شوهر داری زنا نموده و صاحب فرزند شده اند. شوهر آن زن نیز فهمیده و برای بچه شناسنامه گرفته است و به خاطر فرزند دیگر مشترکشان هیچ اقدامی نکرده. آیا پسر مجرد با قبول مجازات می تواند پیگیری کند و حضانت بچه را بر عهده بگیرد یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری بعد از 7سالگی حضانت با پدر طبیعی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده حضانت را به پسر مجرد نمی دهند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ان شخص اگر ادعای ولایت قهری و پدر بودن کند به مجازات زنا محکوم میشود
ضمنا به فرض قبول مجازات باید اثبات نسب صورت گیرد

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

در صورت اثبات ، فرزند متولد از زنا ملحق به زانیه (زن) میگردد و در اینخصوص برای زانی حقی وجود ندارد توصیه میگردد اقدامی نکنید و برفرض صحت منتسب بودن آن فرزند بشما آینده آن فرزند معصوم را نابود نکنید و انسانیت را از شوهر آن زن بیاموزید و در آینده بکار بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

عجبا طرح اینگونه سوالات در سایت عمومی جای تامل و تعجب دارد بلی میتوانید اقدام کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، پیشنهاد می گردد تا 7 سالگی اقدامی نداشته باشید.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
اول باید نسب کودک نسبت به پدر بیولوژیکیش ثابت بشه.