مشاوره حقوقی رایگان - شراکت خودرو

سلام. من ماشین اجاره میدم چند ماه پیش برای شرکت در مناقصه ای در یکی از ارگانها با دوستم شریکی ماشین خریدیم ،ولی چون طبق قوانین ارگان من کارمند اونجا نبودم 6دانگ به نام دوستم شد ،
حالا چه متنی بینمون باید بنویسیم که مشخص بشه 3دانگ ازون ماشین متعلق به من هست تا بعدها مشکلی پیش نیاد .
چون من فقط فیش واریزی دارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید مبایعه‌نامه و قرارداد شراکت نسبت به سه دانگ خودرو تنظیم نمایید و شما باید تمام شرایط را در قرارداد ذکر نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد شراکت را فیمابین خود منعقد کنید و تمام شرایط را در این قرارداد با ذکر جزئیات قید کنید.