مشاوره حقوقی رایگان - آیا پدر می‌تواند ملکی که به نام پسرش کرده پس بگیرد؟

سلام پدرم حدود 13 سال پیش آپارتمانی را به مناسبت ازدواجم به نام من کرده است،در سند حرفی از هبه و یا صلح عمری و حق فسخ نیامده بود،من چند ماه پیش این آپارتمان را به عنوان‌ مهریه به صورت سند تک برگ و قطعی به نام همسرم کرده ام ولی جایی قید نشده که برای مهریه به همسرم داده ام،حالا پدرم باخبر شده و می‌گوید خانه ام را می‌خواهم، آیا می‌تواند خانه را از همسرم پس بگیرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نحوه انتقال به چه صورت بوده اگر بین شما وپئر بدوا مبایعنامه نوشته وبعد سند زده ؟یا مستقیما سند زده ؟ به هرحال اگر هبه تلقی شود چون به دیگری انتقال یافته قابل رجوع نیست اگر بیع تلقی شود چون شرط فسخ گذاشته نشده نمی تواند به هم بزند فقط پولش را می تواند بگیرید