مشاوره حقوقی رایگان - بهره مندی از خدمات بنیاد شهید با عنوان خواهر بدون همسر مراقب مادر شهید

من تنها فرزند خانواده هستم که خود سرپرست خانوار میباشم با این اوضاع اقتصای و ناامنی مراقبت از مادر کهنسالم را نیز عهده دارم که البته خدمت به ایشون وظیفه ام هست ولی وقتی نه سقفی از خودم دارم نه آینده ای رو میتونم تصور کنم میخوام بعنوان فردی تحت تکفل برادر شهیدم باشم تا از امتیازات بنیاد مثل بیمه تکمیلی و حقوق ایشان سهم ببرم چون ایشان مجرد بوده و حقوقش فقط به مادرم میرسد پدرمم هم فوت کرده، درصورت امکان راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع اداریست و مربوط به حوزه بنیاد شهید