مشاوره حقوقی رایگان - شعبه بدوی (ماهیتی)

با سلام با وجود پنجاه روز از تبادل لوایح اینجانب در شعبه بدوی دیوان عدالت اداری(ماهیتی) طرف مقابل هنوز جواب لایحه اینجانب را نداده به نظر شما وکلای محترم تکلیف اینجانب چیست؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید از طریق شعبه بررسی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت 50 روز برای تبادل لوایح طبق قانون نیست. بنابراین توصیه می‌شود این موضوع را به نحو حضوری از طریق شعبه مربوطه پیگیری بفرمائید.