مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

باسلام من دو سه روزه متوجه شدم همسرم با پسر همسایه چند ماه رابطه داشته که خودش میگه با زور و تهدید مجبورش میکرده اینکارو کنه و میترسیده که به من یا کس دیگه ای بگه که متاسفانه به تهدید یا هر چیز دیگری باعث رابطه جنسی هم شده اون پسر هم به محض اینکه فهمیده که از جریان مطلع شدم متواری شده من دوتا پسر کوچیک دارم نمیدونم باید چیکار کنم که بچه هام صدمه نبینن و اون پسر هم به سزای عملش برسه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت یک طرف ماجرا همسر شما قرار دارد. اگر قصد اقدام حقوقی دارید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را به ثبت برسانید یا در مرحله بالاتر می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه زنای زن محصنه با مرد غیرمحصن را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.