مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین دارای معارض

ضمن سلام و احترام، سال 91 یک قطعه زمین 160 متری (از پلاک ثبتی) با قرارداد واگذاری خریداری نموده ام. اما در استعلامی که از شهرداری گرفتم به ما نگفتند که این زمین ها معارض دارن و شهرداری نتونسته مالک اینها رو راضی کنه.
الان که 12 سال از این موضوع میگذره هیچکس از شهرداری و شورای شهر جواب درستی به ما نمیدن و اجازه ساخت نداریم.
ضمن تشکر از شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چکار میشه کرد‌.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پیگیری نمایید و باید ابتدا مشکل اراضی حل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست متناسب مطرح گردد