مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

با سلام و وقت بخیر ممنون بابت رهنمودهای ارزشمندتان
من باید بابت فروش ملک مسکونی و زمین به برادرم وکالت دهم که ایشان بابت خرید خونه انحصار وراثت شده اقدام نمایند نگرانی ما بابت این هست مبادا به اسم خودشان بشه بابت فروش دست دست کنه و دیر آن را به فروش برساند و یا اینکه کوتاهی در این موضوع داشته باشد میشه شرایط فروش داخل وکالت نامه قید بشه مثلاً قیمت داده بشه و اینکه زمان انتقال سند باید همگی ما حضور داشته باشیم لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد فروش با این شرایط را دارید می توانید از وی بخواهید مشتری پیدا کند سپس می توانید نسبت به امضاء مبایعه‌نامه و تنظیم سند اقدام کنید.
در وکالت‌نامه نیز می توانید تمام شرایط را قید کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مدت وکالت‌نامه می‌تواند محدود باشد و همچنین می‌توانید وکالت در فروش به نام و سند زدن به نام خودتان بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما می‌توانید محدوده وکالت را در وکالت نامه معین کنید و برای آن نیز مدت زمان محدودی را تعیین کنید.