مشاوره حقوقی رایگان - حکم حجر

با سلام
فرد مشکوک به حجر توسط روانپزشک معتمد پزشکی قانونی ویزیت شده ودرتاریخ 25 مرداد پزشکی قانونی نامه زده برای معاینه فرد در کمیسیون پزشکی استان.خانواده فرد مورد نظر هنوز اقدامی انجام ندادن . آیا این نامه تاریخ اعتبار داره ؟ و در مدت مشخصی بعد از نامه پزشکی قانونی شهرستان باید فرد به کمیسیون پزشکی جهت معاینات دقیق تر مراجعه کنه یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.بستگی داردمدعی حجرچه کسی باشد.ولی به هرحال هرذینفعی می توانددرخواست حجرکندوموضوع راپیگیری کند.عدم مراجعه به موقع به کمیسیون پزشکی باعث ردتقاضامیشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله دستورات پزشکی قانونی میبایست بموقع اجراشود و نتیجه را به پزشکی قانونی اعلام کنید وگرنه بدون درنظر گرفتن آن ، نظر میدهند