مشاوره حقوقی رایگان - عدم تایید استشهاد محلی توسط فراجا

با سلام و احترام
بنده از در آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول شده و برای بهره مندی از امتیاز بومی بودن باید استشهاد محلی ممهور به مهر کلانتری را به اداره کل استان تحویل دهم اما با مراجعه به کلانتری محل آن را برای بنده امضا نکرد و عرض کردن ما مجوز چنین کاری را نداریم در صورتیکه طبق بخشنامه به کلیه دستگاه های اجرایی مشمول خدمات کشوری (شماره نامه: ... و تاریخ نامه: 1399/07/27) شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در جلسه مورخ 1399/07/21 بنا به پیشنهاد امور استخدامی و به استناد قانون اصلاح ماده 44 قانون خدمات کشوری (مصوب مورخ 1399/06/16 مجلس شورای اسلامی) کلانتری موظف به تایید استشهاد محلی است و همچنین کلانتری طبق مصوبه ای به شماره 45192 مورخ 1399/07/01 مجلس شورای اسلامی که تایید شواری نگهبان رسیده است موظف به تایید استشهاد محلی است. که فراجا از این بند قانون فرار می کند و عرض می کنند طبق دستور از مرکز ما نمی توانیم استشهاد محلی را تایید کنیم.
مثل توپ فوتبال از اداره کل به فراجا و از فراجا به اداره کل پاس داده می شویم لطفاً راهنمایی بفرمایید تا حق کسی ضایع نشود.
و من الله التوفیق

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دو نفر ببر دفتر خانه در حضور سر دفتر استشهادیه را امضا کنند