مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه

سلام وقتتون بخیر.دختری هسم 22ساله و مجرد توی این 22سال20سالش توی ماه چندین بار درگیری و دعوا و فحاشی توی خونمون هس انواع بی احترامی و اینکه پدرم اصلا به هیچ وجه هزینه ای حتی به صورت ماهیانه بهم نمیده و هیچ جوره خرج و مخارج منو عهده نمیگیرع اصلا نادیدم میگیره حقوقشم خیلی زیاده کارمندیه ولی شما فکر کن یه هزارتومن از اونو به ما نمیده حق اولاد همرو میخوره شما میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كاربر گرامي ؛ سلام
اين ٢٢ سال كه فتو سنتز نكردي
حتما با هزينه ها و نفقه پدر به اين سن رسيده ايد
و تامين مايحتاج در حد بضاعت صورت يافته است
و اكنون بالغ و كامل هستيد و به اقتضاي شأن و شخصيت ؛ مهارت آموزي يا تحصيلات عاليه نماييد
و داراي درآمد مكفي براي خود شويد

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

با سلام میتوانید دادخواست تعیین نفقه و همچنین مطالبه نفقه گذشته خود را مطرح کنید
مطالبه مهریه نیز میتواند به شما کمک کند
در زمان درگیری یا فحاشی باید شهودی داشته باشید تا بتوانید موضوع را اثبات کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه
به طرفیت پدر اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ حقوقی ماجرا و نه از لحاظ اخلاقی، بایستی عنوان کرد که نفقه اولاد بر عهده پدر است. توجه داشته باشید شما می‌توانید نسبت به نفقه آینده خود، دادخواست به خواسته مطالبه نفقه فرزند را به ثبت برسانید اما نسبت به نفقه معوقه از لحاظ قانونی نمی‌توانید اقدامی را به سرانجام برسانید.