مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام من شوهرم ضایعه نخاعی هستش حقوق بهزیستی دارد دوتا فرزند داریم وبه دلیل مشکلات از هم جدا زندگی می‌کنیم وهمچنین حضانت بچه ها با منه میخواستم‌بپرسم میتوانم حقوق شوهرم را به نام خودم بزنم اما ازهم طلاق نگرفتیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر بنام شدنی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
خیر
شما باید ابتدا دادخواست مطالبه نفقه را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حقوقی که شوهر شما از بهزیستی دریافت میکند بنا به شرایطی است که دارند بنابراین قابل انتقال به شخص دیگر از جمله شما نیست اگر نفقه فرزندان یا نفقه شما از سوی ایشان تامین نمیشود دادخواست به خواسته مطالبه نفقه را به ثبت برسانید.