مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

وقت بخیر
بنده اهل شیراز هستم و به تهران سفر کردم داخل بزرگراه شیخ فضل الله شمال زیر پل همت
یه پراید که اظهار داشته یه برلیانس خورده بهش و برلیناس متواری شده و صحنه ترک کرده پس از برخوردی که داشته تعادلش از دست میده و رو حالت منحرف شدن 90 درجه به وسط ودرب جلو سمت راننده خودرو بنده که در لاین یک بودم برخورد میکنه در همین حین یه موتور هم میخوره به پرایده چون حال موتور بد شد و رفت بیمارستان حادثه جرحی شد و خودرو بنده و پرایده و موتوره با پارکینگ منتقل شدن الان طرف حساب من کیه تو این حادثه

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

مقصر حادثه طبق گزارش و کروکی افسر مشخص می گردد اما با توجه به برخورد خودرو پراید با خوردو شما ، میتوانید به راننده پراید مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ابتدا توسط افسر راهنمایی
کارشناسی گردد و کروکی تنظیم گردد تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد
و نظریه کارشناسی قابل اعتراض است