مشاوره حقوقی رایگان - فوت

سلام. من پارسال یکی از عزیزامو از دست دادم بهمون گفتن وقتی رسیدیم سر صحنه طناب انداخته بوده خود کشی کنا ولی هیچ اثری از خودکشی نبوده بردن کالبد شکافی بهمون گفت سکته کرده. آیا امکانش هست این اتفاق افتاده باشه.؟ یا امکانش هست کسی دست تو این کار داشته باشه؟

پاسخ ها :

سارا ترابی

سرکار خانم سارا ترابی :

سلام ،در نظریه پزشک قانونی علت تامه فوت قید میگردد اگر غیر از خودکشی باشد در پزشک قانونی قابل تشخیص است

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما همیشه امکان همه چیز وجود داره اما در فرض سوال شما ملاک تشخیص و نظر پزشکی قانونی می‌باشد که علت مرگ را سکته اعلام نموده است