مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی و ملکی

سلام و خدا قوت خدمت اساتید محترم
ملکی در سال 1317 به نام پدر بزرگ مرحوم م در اداره ثبت و اسناد، ثبت شده ( سند ششدانگ، بادامزار ) حالا سازمان منابع طبیعی اومده دست رو بخشی از پلاک مزبور گذاشته
آیا ،طرح منابع طبیعی که در سال 1341 تصویب شده شامل ماقبل هم میشود ؟ (مطبق ماده یک این طرح) آیا با وجود این ماده بازم جز اراضی ملی محسوب میشود یا خیر؟ پی کنی منابع طبیعی در ملک اشخاص بدون اجازه غیر قانونی نیست ؟ آیا می توان علیه سازمان فوق در دادسرا طرح دعوا کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست اعتراض و افزایش مستثنیات به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید