مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام عرض ادب و احترام همسرم حدود یک سال پیش به دلیل واهی از دادگاه درخواست طلاق کردن وحکم بر بطلان دعوی ایشان صادر شد وحکم قطعی شد بعد از اون هم در دادگاه محکوم به تمکین شدن واجراییه حکم تمکین درخواست کردم
الان واینجانب بعد مدت 17 ماه درخواست ازدواج مجدد کردم وشورایی حل اختلاف ابلاغیه فرستاد بنده طی لایحه ارسال فرستادم نوشتم هیچ گونه صلح وسازشی ندارم پرونده در شورا بسته شد وبه مراجع صالح ارجاع داده شده حال سوالم اینه همسرم در استانی دیگه نه محل زندگی زوجین است ونه محل عقد زوجین مجدد درخواست طلاق کرده وبا من از طریق مرکز مشاوره تماس گرفتن در جلسات شکرت کنم اینجانب در تهران وخواهان در کرمان درخواست طلاق کرده که اصلا نه توانایی رفت امد دارم ون هزینه رفت امد ایا این درخواست طلاق صحیح است مجدد درخواست کردن واینکه تو خدا بهترین راه برای دفاع چیه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زوجه میتواند در دادگاه خانواده شهری که ساکن است درخواست خود را مطرح کند و هم در دادگاه خانواده محل اقامت شوهر.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله صحیح است ولی ممکن است حکم طلاق صادر نشود