مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تجاوز زن به پسر 6 ساله ام

سلام
مشکلی برای شوهرم پیش آمده بود و مجبور شدیم ایشان را به مدت 12 روز در بیمارستان بستری کنیم. به یکی از همسایه ها که زنی حدودا 38 ساله بود اعتماد کردم و پسر 6 ساله ام را در طول روز به او می سپردم و شب ها که به خانه برمیگشتم از او تحویل میگرفتم. بعد از چند روزی متوجه تغییر خلق و خوی پسرم شدم. پرخاشگری میکرد و غذا نمیخورد نمیخوابید و یا در خواب فریاد میزد... تصور کردم شاید بخاطر دوری از پدرش بی تاب شده بخاطر همین تصمیم گرفتم وسط روز بیام دنبال پسرم و در ساعت ملاقات ببرم بیمارستان تا پدرش رو ببینه که خیلی تصادفی شاهد صحنه ای شدم که فقط از خدا طلب مرگ کردم که چرا اعتماد بی جا کردم. نمیتونم توضیح زیادی بدم فقط اینکه زن به صورت برهنه جلوی بچه ام خودارضایی میکرد و ازش میخواست بهش نگاه کنه.
آیا این مورد مصداق تجاوز به کودک محسوب میشه؟
آیا میتوانم به جرم کودک آزاری شکایت کنم؟
راهی برای اثبات این موضوع دارم؟
خواهش میکنم کمکم کنید روانم بهم ریخته.
ممون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جرم کودک آزاری به دست پدر و مادر یا هر شخص دیگری، عبارت است از رساندن آزار و اذیت، به کودکان و نوجوانان، به طوری که موجب آسیب های روانی، جسمانی و اخلاقی شود. مجازات جرم کودک آزاری، توسط پدر و مادر یا شخص ثالث، شامل حبس و جزای نقدی است. و و قانون حمایت کودکان نیز ضمانت اجرای آن است