مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن همسر

سلام وقت بخیر
نیروی خدماتی شرکت ما خانمی هست 40 ساله با دو فرزند 12 و 16 ساله پسر، مستاجر که متاسفانه حدود ده سال هست همسرشون متواری شده و البته همسرشون معتاد هم بوده . شوهرش خبری ازش نیست به منزل مراجعه نمیکنه و هزینه و نفقه پرداخت نمیکند
من میخواستم بدونم این خانم از چه مرجعی باید اقدام کنند که به عنوان سرپرست خانواده اسمشون ثبت بشه و بتونن از کمک معیشتی دولت یا کمیته امداد استفاده کنند چون به شدت از لحاظ مالی تحت فشار هستن.

ممنونم

پاسخ ها :

زن سرپرست خانوار دریافت مستمری کمیته امداد